Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

SON DAKİKA!! İsrail Filistin Gazze’de son durum nedir neler oluyor son dakika haberleri

24 Temmuz 2014 - 960 kez okunmuş
Ana Sayfa » Dünya » SON DAKİKA!! İsrail Filistin Gazze’de son durum nedir neler oluyor son dakika haberleri
SON DAKİKA!! İsrail Filistin Gazze’de son durum nedir neler oluyor son dakika haberleri

Geçtiğimiz günlerde İsrail Ordusu tarafından Filistin ve Gazze’ye başlatılan Kara harekatı devam ederken şuana kadar toplam kaç İsrail askeri öldü ve kaç Müslüman Filistinli öldü. İşte İsrail Filistin Gazze’de son dakika haberleri.
Geçtiğimiz günlerde İsrail Ordusu tarafından Filistin ve Gazze’ye başlatılan Kara harekatı devam ederken şuana kadar toplam kaç İsrail askeri öldü ve kaç Müslüman Filistinli öldü. İşte İsrail Filistin Gazze’de son dakika haberleri.

Yaşanan bu sıcak uruma dair son bilgide,Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürülmesi sonucunda 11 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el -Kassam Tugayları,İsrail askerlerini pusuya düşürülmesi sonucunda 11 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

İsrail ordusu, ölen askerlerin kimliklerini açıkladı

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el -Kassam Tugayları ile girdikleri çatışmada 1’i subay, 2 askerinin hayatını kaybettiğini bildirenİsrail ordusu, ölen askerlerinin kimliğini açıkladı.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, “İzeddin el-Kassam Tugayları ile çatışmada, Subay Amotz Greenberg ve asker Adar Bersano yaşamını yitirdi” denildi.

Greenberg’in yedek kuvvetler biriminde üst düzey bir subay olduğu belirtilen açıklamada, Filistinli gruplarla dünden bu yana çıkan çatışmalarda 5’i subay 10 askerin yaralandığı ifade edildi.Hamasın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrailin Gazzeye yönelik saldırılarına ilişkin, “Bu savaşta henüz askeri gücümüzün çok az bir kısmını ortaya çıkardık. Stratejik hedeflerimizi gerçekleştirmek için daha fazla çaba göstereceğiz” dedi.

ÇEYREK MİLYON EL BOMBASI HAZIRLADIK”

Ebu Ubeyde, El Aksa televizyon kanalında yayınlanan konuşmasında, “Düşmanımız İsrail bu savaşta ölülerini gömmeye, yaralılarını gizlemeye, zararlarını örtmeye devam edecek. Biz, hedeflerimizi iyi biliyoruz ve bu düşmanımıza acı veriyor. Gazzeli gençler düşmana taş yerine bomba atsın diye çeyrek milyon el bombası hazırladık. Savaşta harcadığımız cephaneyi aynı şekilde yeniledik” ifadesini kullandı.

HER YERDE VURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Binlerce mücahidimiz savaşa katılmak için hazır bekliyor” diyen Ebu Ubeyde, sözlerini şöyle sürdürdü: “İsrail, halkımıza karşı saldırılarını durdurana ve haklarımızı tanıyana kadar her yerde vurmaya devam edeceğiz. Bu savaşta henüz askeri gücümüzün çok az bir kısmını ortaya çıkardık. Stratejik hedeflerimizi gerçekleştirmek için daha fazla çaba göstereceğiz.”

“NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖRDÜLER

Ebu Ubeyde “Tüm dünya neler yapabileceğimizi gördü. Zor şartlara ve ablukaya rağmen füzelerden, insansız hava araçlarına kadar pek çok konuda başarı gösterdik. Bizim için bunların ümmete birer örnek olması bile yeterlidir” diye konuştu.

Açıklamada çatışmanın nerede yaşandığına dair bilgiye yer verilmedi.Öte yandan bu saldırıların devam edeceği ifade ediliken olaylarda çok sayıda masum vatandaşın can vermesinden korkuluyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com