Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

20. Uluslararası Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Fuarı …

09 Nisan 2014 - 683 kez okunmuş
Ana Sayfa » İl il Türkiye » Karaman ili Haberleri » 20. Uluslararası Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Fuarı …
20. Uluslararası Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Fuarı …

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 20. Uluslararası İstanbul Kırtasiye, Kağıt, Okul ve Ofis Ürünleri Fuarı’na katıldı. Bakan Avcı, “Biz, yerde bulduğu kağıdı öpüp başına koyan yüksek bir yere kaldıran bir kültürün mensuplarıyız” dedi.

CNR Fuar Merkezi’nde 20.’si düzenlenen Uluslararası İstanbul Kırtasiye, Kağıt, Okul ve Ofis Ürünleri Fuarı kapılarını açtı. Açılışa Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Abdullah Tever, TUKİD Başkanı İzel Rozental ve çok sayıda davetli katıldı. Bakan Nabi Avcı, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, eğitimde teknolojiyi okullara ve öğrencilere ulaşılabilir bir hale getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ancak öğretimin tedrisatının öncelikle ve daima kağıt kalem ikilisinin ihtişamlı beraberliğinden doğan zeminde gerçekleştiğini belirtti. Bakan Avcı, “Doğrusu biraz boynu bükük kaldığına ve hep beraber biraz ihmal ettiğimize inandığım kurşun kalemlerin, stantlarda layık oldukları yeri alıp almadıklarını da çok merak ediyorum. Ben bir okur, yazar olarak kalem ve deftere sizler gibi meftunum. Teknolojik araçlar sayıca arttı. Evet, özellikle dijital teknoloji eğitim, öğretim sahasına ilişti. Eğitim teknolojileri diye bir alan bile ihdas edildi. Hepsini kabul ediyoruz ve eğitim teknolojilerini okullarımız, çocuklarımız için ulaşılabilir, yararlanılabilir hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu arzumuzu aynı zamanda stratejik bir hedef olarak da benimsiyoruz. Ama öğretimin, tedrisatın öncelikle ve daima kağıt, kalem ikilisinin ihtişamlı beraberliğinden doğan zeminde gerçekleştiğine inanıyoruz. Eğitim teknolojilerini öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin hizmetine sunmalıyız, sunuyoruz. Bundan kaçınmayız, kaçınmamalıyız. Ancak bunu eğitim ve öğretimin kadim geleneklerinden kopmadan yapmalıyız. Biz kalem üzerine yemin eden bir inancın inşa ettiği bir medeniyetin çocuklarıyız. Yerde bulduğu kağıdı, öpüp, başına koyarak yüksek bir yere kaldıran bir kültürün mensuplarıyız” dedi.

Bakan Nabi Avcı, açılışın ardından bir süre fuarda bulunan stantları gezdi. Fuar, 13 Nisan’a kadar açık kalacak. – İSTANBUL

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com