Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Acun Ilıcalı, Berna yı Neden Elediklerini Açıkladı

12 Nisan 2014 - 576 kez okunmuş
Ana Sayfa » Magazin » Acun Ilıcalı, Berna yı Neden Elediklerini Açıkladı
Acun Ilıcalı, Berna yı Neden Elediklerini Açıkladı

Survivor’ın dün akşam ekrana gelen bölümüne Gönüllüler takımındaki Berna ve Sahra’nın tartışması damga vurdu. Sinirlerine hakim olamayarak takım arkadaşına önce tokat sonra da tekme atan Berna yarışmadan diskalifiye edildi.

KARARI ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı diskalifiye kararını şöyle açıkladı: Biliyorsunuz Gönüllüler adasında büyük bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın sonrasında fiziki bir temas gerçekleşti. Berna ile Sahra arasında istenmeyen olaylar yaşandı. Bu olaylar gerçekten çok üzücü. Yarışmacıların orada haftalardır ciddi bir açlık çektiğini ve sinirlerine hakim olamadıklarını çok iyi biliyoruz ama bizim için adadaki güvenlik çok çok önemli. Bunu da her zaman söylüyoruz. Bu yaşanan olaydan sonra biz yarışmacılarla birer birer görüştük.

“BERNA’YI VE SAHRA’YI SEVÄ°YORUZ”

Görüşmeler sonrasında bu fiziki tartışmanın ileriye yansıyabileceğini ve adadaki güvenlikle ilgili belli problemler olabileceğine kanaat getirdik. Tabii ki Berna’yı seviyoruz. Sahra’yı da seviyoruz. Hepsi bizim için çok değerli ama biliyorsunuz ki Survivor’da bizim için en önemli şey adadaki güvenlik. Yarışmacılardan aldığımız izlenimle bu güvenliğin riskte olduğunu düşünerek çok sevmemize ve değer vermemize rağmen üzülerek Berna’yı diskalifiye etmek zorunda kaldık.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com