Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

AK Parti Kadın Kollarından Başkan Çalışkan a Ziyaret

09 Nisan 2014 - 450 kez okunmuş
Ana Sayfa » İl il Türkiye » Karaman ili Haberleri » AK Parti Kadın Kollarından Başkan Çalışkan a Ziyaret
AK Parti Kadın Kollarından Başkan Çalışkan a Ziyaret

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, beraberindeki partililerle birlikte Başkan Ertuğrul Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalışkan,”Yerel seçim maratonunda özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Kadın Kolları Başkanımız Emine Şimşek’e ve bütün yönetim kademelerine gönülden teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden, bıkmadan ve yorulmadan ev ev, kapı kapı gezerek bu seçim çalışmalarında çok önemli bir görevi başarı ile tamamladılar. Almış olduğumuz oy oranına büyük ölçüde katkı sağladılar. Bu gayretlerinden dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hanımlar için birçok alanda belediye olarak desteklerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Çalışkan, “Karamanlı hanımlar için meslek edindirme kursları, hanımlar lokalleri sayısını artırarak onların meslek sahibi olmalarını, üretici olmalarını ve kendi ayaklarının üzerinde durup bu ölçüde ekonomiye de katkıda bulunmalarını sağlayacağız. Bunları seçim sürecinde seçim beyannamemizde de belirttik. Diğer yandan Belediye Meclisinde hanım kardeşlerimize de yer verdik. Böylelikle yaşadığımız bu şehrin yönetiminde hanımların da söz sahibi olmalarını sağladık” diye konuştu. – KARAMAN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com