Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Aktob Aylık Olağan Toplantısı

09 Nisan 2014 - 425 kez okunmuş
Ana Sayfa » İl il Türkiye » Karaman ili Haberleri » Aktob Aylık Olağan Toplantısı
Aktob Aylık Olağan Toplantısı

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacı Süleymanoğlu, kurdaki değişikliklerin turizm sektörüne zarar verdiğini söyledi.

AKTOB aylık olağan genel toplantısı Serik’in Belek bölgesindeki Sentido Zeynep Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkanı Osman Ayık, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Alexander Tolstopyatenko, AKTOB Başkanı Yusuf Hacı Süleymanoğlu ve turizmciler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AKTOB Başkanı Süleymanoğlu, kurdaki değişikliklerin turizm sektörüne zarar verdiğini söyledi. 2014 turizm sezonuna değinen Süleymanoğlu, şöyle konuştu: “Ukrayna’da yaşanan iç karışıklık nedeniyle bu yıl Antalya bölgeden fazla turist beklemiyoruz. Yeniden hareketlenen İsrail pazarı Antalya için önemli. İran pazarında ise önemli gelişmeler var. İran’dan gelen misafir sayısındaki artış sevindiricidir.” Süleymanoğlu, 30 Temmuzdan İtibaren Antalya’dan Dubai’ye direk uçuşların başlayacağını belirtti.

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Nizamettin Şen de Antalya Kongre Merkezi hakkında turizmcilere bilgi verdi. Şen, Antalya ve Dünyadaki kongrelerin önemine değindi. – ANTALYA

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com