Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Avrupa dan Gelen Heyet, Sultanoğlu nu Makamında Ziyaret …

13 Nisan 2014 - 632 kez okunmuş
Ana Sayfa » İl il Türkiye » Karaman ili Haberleri » Avrupa dan Gelen Heyet, Sultanoğlu nu Makamında Ziyaret …
Avrupa dan Gelen Heyet, Sultanoğlu nu Makamında Ziyaret …

Erasmus+Okul Ortaklıkları Programları kapsamında Bulgaristan, İtalya, Romanya, Polonya ve İspanya’dan Karaman’a gelen heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Saha çalışmaları dolayısıyla Karaman’da bulunan iki grup halindeki heyete, okul müdürleri Ziya Güler ve Muharrem Delen eşlik etti. Misafirlerini makamında ağırlayan İl Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, kurum olarak Avrupa Birliği projeleri kapsamında birçok çalışma yaptıklarını dile getirerek, bu ülkelerle yıl boyunca ilimizden birçok okulun ortak proje yürüttüklerini belirtti.

Sultanoğlu, ilin eğitim altyapısına ilişkin bilgi vererek, bu tür ortak projelerin öğrencilerin dil eğitimi motivasyonlarını artırması ve İngilizce konusunda pratik yapma fırsatı sunması bakımından önemli olduğunu belirtti. Sultanoğlu, “Proje ortağı ülkelere yapılan ziyaretlerle taraflar, kültür farklılıklarını daha yakından tanıyarak önyargıların yıkılmasını sağlıyor. Böylelikle okullarımız sevgi ve hoşgörü temelli insani değerlerimizi tanıtan elçiler olma vazifesi üstlenmiş oluyor” dedi.

Mevlana Ortaokulu’nun “Drama, Şarkı ve Oyunlarla İngilizce Öğrenimi” adlı projesi ve Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu’nun “Farklılıklarımız Zenginliklerimizdir” projeleri kapsamında Karaman’a gelen heyetler, ülkenin eğitim sistemini yerinde gözlemleyerek çeşitli incelemelerde bulunacak. – KARAMAN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com