Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Çatışmanın Ortasında Kalan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

25 Nisan 2014 - 379 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Çatışmanın Ortasında Kalan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti
Çatışmanın Ortasında Kalan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Adana’da misafirlikten evine giderken sokakta çıkan çatışmanın ortasında kalan bir kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Barış Mahalesi’nde meydana geldi. Nahide Kurt (74), 50056. Sokak’ta bulunan arkadaşına misafirliğe geldi. Kurt, saat 16.30 sıralarında kalkıp evine gitmek için sokağa çıktı. Bu arada aralarında daha önce husumet olan Mehmet B. ile Ercan Y. kadının yürüdüğü sokakta karşılaştı. Zanlılardan biri motosiklette diğeri ise yaya olarak giderken birden birbirine ateş açmaya başladı. Bu arada sokaktan geçen Kurt aralarında kaldı. Açılan ateş sonucunda yaşlı kadın vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Zanlılar ise yara almadan olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşlar hemen polise ve ambulansa haber verdi. Yaşlı kadın, olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı kadın tedavi altına alınırken polis zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Polis yaptığı operasyonda Mehmet Y. isimli zanlıyı yakaladı. Diğer zanlı içinde yapılan operasyonlarda olayda kullanılan silahlar ele geçirildi. Ağır yaralı olan yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayın görgü tanıkları ise yaşlı kadının olayla ilgisi olmadığını misafirlikten evine giderken çatışma arasında kalıp hayatını kaybettiğini söyledi.

Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor. – ADANA

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com