Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Cemaati ayağa kaldıracak Gülen CD’leri

05 Mayıs 2014 - 668 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » Cemaati ayağa kaldıracak Gülen CD’leri
Cemaati ayağa kaldıracak Gülen CD’leri

Ankara’nın bir köyünde HSYK’da görev yapan bir hâkimin elindeki çok önemli dokümanların ekmek fırınında yakılacağı ihbarını aldığını söyleyen Yükselir, yakılmadan ulaştıkları CD’leri bu akşam % 100 programında yayınlayacağını duyurdu.

Sabah gazetesinde “Paralel’e teknik nakavt” başlığıyla verilen haberde ele geçirildiği söylenen CD’lerin içeriği anlatılıyor.

HSYK’daki bu hâkim kim? Ve neden bu dokümanları yok etmeye çalıştı? Bir hard disk ve çok sayıda CD’nin içeriği tartışma konusu olacak.

Bulunan hard diskin yakılmadan önce tahrif edildiği ve birçok CD’nin kırıldığı belirtilen haberde, Fethullah Gülen’in daha önce hiç yayımlanmamış sesli görüntüleri olduğu belirtiliyor.

Bu dinlemelerin, Gülen’in örgüt mensupları ile yaptığı sohbette kendilerine, “Kuvvet dengesinin olmadığı yerde teknik esastır, sen karşı tarafı teknik nakavt edeceksin, hep sen haklı görüneceksin, âlem sana haklı diyecek, hukuki müesseseler sana haklı diyecek, efkaramı amme sana haklı diyecek nesi vardı bu insanların diyecek” şeklindeki fetvasına dayanılarak yapıldığı iddia ediliyor.

SULTAN FATİH HAKKINDA YORUM
Video kayıtlarında Gülen’in, Fatih Sultan Mehmet hakkındaki yorumunun İslam dünyası ve milliyetçi camiada büyük tartışmaları da beraberinde getireceği belirtiliyor. Öte yandan Hollanda’da cemaat mensubu olduğu tahmin edilen Necdet Hoca adlı kişiyle ilgili sert uyarılarda bulunan Gülen’in sinirleri bozulunca enteresan bir üslup kullandığı belirtiliyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com