Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

CHP’li Tekin Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı yorumladı

09 Nisan 2014 - 377 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » CHP’li Tekin Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı yorumladı
CHP’li Tekin Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı yorumladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada olanları şaşkınlıkla izlediğini söyleyerek şöyle konuştu;

Bu şahıs TBMM’ye geliyorken yanına telefon almamış, ilk defa geldiği TBMM’de nerede duracağını çok iyi biliyor. BDP’nin dağılışı ve bizim gelişimizle aynı ana getiriyor.BDP’liler orda olmasaydı onlar şahsın CHP’li olacağını düşünüp BDP- CHP gerilimi doğabilirdi.

Daha önemlisi. Örneğin Mithatpaşa Caddesi, Kocatepe camii istikametine doğru, AVM önünde. Yahu bütün AVM’lerin kameralarının olduğunu çok net şekilde biliriz. Acaba bu kameralar incelendi mi? Bu şahsın ifadeleri doğru mu değil mi? Bu saate kadar bunlar yapılabildi mi? Yapıldıysa ana muhalefet genel başkanına yada partinin yetkililerine bir bilgi verme imkanı yok muydu? 

Mobese ve kameralar incelendi mi? Bu şahsın ifadeleri doğrulandı mı? Bütün bunları kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Bu ifade tutanağı failin arkasında başka güçlerinde olduğunu gösteriyor.

 Bu tutanakta eylemi kendisinin siyasi olarak gerçekleştirdiğini söylüyor. Polisin aklına gelmez mi hangi partiye üyesin diye. Şaşkınlıkla izliyoruz. Elbette CHP çaresiz değildir.Önümüzdeki çok ciddi belgeler, bilgiler var. Belgelerin sağlıklı olup olmadığını önümüzdeki saatlerle kamuoyuyla paylaşacağız.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com