Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

CNN Türk’te ‘işkembe-i kübra’ atışması

11 Nisan 2014 - 619 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » CNN Türk’te ‘işkembe-i kübra’ atışması
CNN Türk’te ‘işkembe-i kübra’ atışması

CNN Türk’te yayınlanan ‘Dört Bir Taraf’programında yine gergin anlar yaşandı. Altan Öymen, Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel ve Nagehan Alçı’nın gündemi MİT yasası ve Dış işleri Bakanlığı’ndaki toplantının internete sızdırılmasıydı.

Milliyet yazarı Nagehan Alçı, ‘Başbakan’ın bütün çevresini dinleyenler olduğunu biliyoruz, Dış İşlerinde’de bu dinlemeleri kimler yapıyorsa kozmik toplantıyıda onlar dinlemiş ve servis etmiştir diyorum’ derken, Nazlı Ilıcak’a yönelik olarak da ‘Siz neye dayanarak dinlemeyi Hakan Fidan yapmıştır diyorsunuz ben bilmiyorum ve sizin gibi isim filan vermiyorum soruştuma devam ediyor‘dedi.

Ilıcak, Alçı’ya cevaben ‘Kim dinlemiş bilmiyoruz. Ben de senin gibi içeriden dinlenmişler diyorum. İddiaları delillendirmeyeceksen Hakan Fidan cebine teyp koymuş konuşmaları kaydetmiş diyebilirim…” dedi.

İki isimin dakikalar boyunca birbilerine “kim dinlemiş?” diye sorması izleyenleri sıkıntıya boğarken Nazlı Ilıcak en sonunda Alçı’ya  “Ben de senin gibi havadan atıyorum, senin gibi İşkembe-i kübradan atıyorum’ diyerek tartışmaya noktayı koydu.

İŞTE O ANLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com