Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Efsane oyun Age of Mytology geri dönüyor

09 Nisan 2014 - 420 kez okunmuş
Ana Sayfa » Teknoloji » Efsane oyun Age of Mytology geri dönüyor
Efsane oyun Age of Mytology geri dönüyor

Günümüzde eski oyunların bir bir aramıza yeniden katıldıklarına şahit oluyoruz. Örneğin Baldur’s Gate serisinin yenilenmesi, büyük bir oyuncu grubunu mutlu etmişti. Pek tabi Age of Empires II’nin yenilenmesi, çok daha büyük yankı uyandırmıştı.

Tüm bu oyunlar, Steam üzerinden, günümüz bilgisayarları ve işletim sistemlerinde oynanabilir şekilde yenilendi. Hal böyle olunca, insanlardan gelen talepler de arttı. Konu Age of Empires serisi olduğu zaman, Age of Mythology isimli yapımın yeri bazıları için bambaşkadır. Uzun süredir hakkında konuşulan oyun, sonunda yenilenmiş bir şekilde Steam platformunda karşımıza çıkacak. 2002 yılına damgasını vurmuş olan gerçek zamanlı strateji türündeki oyunun, resmi çıkış tarihi 8 Mayıs olarak lanse edildi.

Age of Mythology, beraberinde birçok yenilik getirecek. İlk olarak grafik kalitesinde bir artış yaşanacak. Özellikle daha iyi ışıklandırma ve gölgelendirme ile karşılaşacağımız bir gerçek ve su görüntülerinde de gözle görülür bir fark olacak.

Skybox Games’in üzerinde çalıştığı bu yenileme, aynı zamanda orijinal oyundan bazı farklılıklar da içerecek. Artık Twitch aracılığı ile online video yayını yapabilecek, Steamworks Workshop ile yeni modlar ve haritalar yaratabilecek, Steam achievements ile farklı zorlukları aşmak için uğraşacak, sanal kartlar kazanabilecek ve birçok farklı topluluk işine bulaşabileceğiz. Pek tabi Treaty ve yenilenmiş Observer mod’larını da unutmamak lazım.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com