Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Erdem: “Halaçoğlu Böyle Bir Cehaletin İçerisine Nasıl …

25 Nisan 2014 - 432 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Siyaset » Erdem: “Halaçoğlu Böyle Bir Cehaletin İçerisine Nasıl …
Erdem: “Halaçoğlu Böyle Bir Cehaletin İçerisine Nasıl …

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, MHP’li Yusuf Halaçoğlu’nun “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın okuduğu İstanbul İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi üç yıllık, Anayasa’ya göre Cumhurbaşkanı adayı olamaz” yönündeki iddiasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yusuf Halaçoğlu bir ilim adamı, profesördür. Benim de üniversiteden arkadaşımdır. Böyle bir cehaletin içerisine nasıl girdi doğrusu hayret ediyorum” dedi.

İkinci defa seçilen Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere geldiği Amasya’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem Erdem, Halaçoğlu’nun iddiaları için, “Duyumlarla ilim adamları amel etmemeli. Burası herkesin bildiği 4 yıllık bir okul. ve nitekim üniversitenin de rektörü bununla ilgili diplomaları, belgeleri ibraz ederek o tezi de çürüttü. Bu da işte muhalefetin nelerden medet umduğunu, nasıl bir politika izlediğini, karalama kampanyalarının değişik bir versiyonu olarak düşünüyorum. Onlar adına da ben üzülüyorum doğrusu. Bu kadar seviyesiz yaklaşımlarından dolayı” diye konuştu.

Belediye Başkanı Özdemir ve AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman ile Beyazıd Yazma Eserler Kütüphanesi ve Minyatür Amasya Müzesi’ni gezen Erdem, vatandaşlarla sohbet etti. – AMASYA

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com