Dolar : Alış : 32.4626 / Satış : 32.5211
Euro : Alış : 34.5266 / Satış : 34.5888
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Eskişehir, Yağmura Teslim Oldu

27 Nisan 2014 - 342 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Eskişehir, Yağmura Teslim Oldu
Eskişehir, Yağmura Teslim Oldu

Öğleden sonra başlayan zaman zaman sağanak ve dolu halinde yağan yağmur Eskişehir’de yaşamı perişan etti. Yağmur suları sokak, cadde ve tramvay yolunu göle çevirdi, çok sayıda araç yolda kaldı. Bazı sürücüler araçlarının üzerine çıkarak bekledi. Çok sayıda kişi karşı tarafa geçmekte zorlandı.

KARŞIYA GEÇERKEN DÜŞTÜ

Yanında 7-8 yaşlarındaki bir kızla yolun karşısına geçmek isteyen bir kadın düştü. Suların içerisinden kalkman kadın yolun karşısına geçerken küçük kız ese geri döndü. Daha sonra yolun karşısına geçen kız kendisini bekleyen kadının yanına koştu.

Emek Mahallesi’nde çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Buralarda oturanlar kovalarla suları dışarı attı. Gökmeydan Mahallesi’ndeki bir evin bahçe duvarının yıkılması sonucunda ise bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bir evin bahçesindeki kulübede bulunan köpek ise yağmur suları artınca sahipleri tarafından kulübeden alınıp güvenli yere götürüldü.Çok sayıda hasarlı trafik kazalarının da olduğu kentte belediye ekipleri ev, işyeri ve yollarındaki suların tahliyesi için çalışma yaptı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com