Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

F.Bahçe 1 taşla 2 kuş vuracak

26 Mayıs 2014 - 744 kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor » F.Bahçe 1 taşla 2 kuş vuracak
F.Bahçe 1 taşla 2 kuş vuracak

Sarı Lacivertli takım İtalyan kulübünün Baroni için yaptığı teklifi kabul etti ve Roma ile anlaşma sağladı. Ancak Fenerbahçe bu transferde 1 taşla iki kuş vurmaya kararlı.
Ali ESER – GAZETESPORT

Geçtiğimiz sezon içinde İtalyan devi Roma’nın teklifini değerlendiren ve askıya alayan Fenerbahçe, yaz sezonunda Alper Potuk’un kadroya alınmasıyla Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni’yi gözden çıkarmıştı. Sarı Lacivertli takım İtalyan kulübünün yaptığı son teklifi kabul etti ve Roma ile anlaşma sağladı. Ancak Fenerbahçe bu transferde 1 taşla iki kuş vurmaya kararlı.

Başkent ekibinden 24 yaşındaki Miralem Pjanic’i isteyen Fenerbahçe sezon sonu bu transferi mutlaka bitirmek istiyor. Roma takımıyla sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bosnalı futbolcu için girişimlere şimdiden başlayan Fenerbahçe yönetimi bu transfer için Baroni + para teklifini de Roma ekibine iletti.

2009/10 sezonunda Corinthians’tan Andre Santos ile birlikte Fenerbahçe’ye transfer olan Cristian Baroni, istikrarlı futboluyla dikkat çekti. Daha çok ön liberoda görev yapan Baroni, Alex’in gidişinden sonra 3’lü orta sahada oyun kurucu olarak görev yaptı.

Fenerbahçe’nin Roma’daki Bosnalı gözdesine gelince… Profesyonel kariyerine 2007’de Fransa’nın Metz takımında başlayan Pjanic, 2008’de geldiği Lyon’da 3 yıllık başarılı bir maceradan sonra 2011’de İtalya’nın yolunu tuttu. Bosna milli takımında 2008’den bu yana görev yapan Pjanic’in milli formayla çıktığı 46 maçta 8 golü bulunuyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com