Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

F.Bahçeli Mccoughtry: Tango Maçında Savunma Önemli …

10 Nisan 2014 - 468 kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor » F.Bahçeli Mccoughtry: Tango Maçında Savunma Önemli …
F.Bahçeli Mccoughtry: Tango Maçında Savunma Önemli …

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın ABD’li oyuncusu Angel McCoughtry, Euroleague yarı finalinde yarın oynayacakları Tango Bourges Basket karşılaşmasında savunmanın önemli olacağını söyledi.

Angel McCoughtry, yarın Kadınlar Euroleague’de Tango Bourges Basket ile oynayacakları yarı final karşılaşması öncesi Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Yarınki mücadelede savunma anlamında iyi olmaları gerektiğini vurgulayan Angel, “Bütün maçlar gibi zor bir maç ve hiçbir şeyin garantisi yok. Ä°yi oynayacağız. Basit hatalar yapmamaya çalışacağız. Müdafaa çok önemli olacak” dedi.

“FENERBAHÇE FORMASI GÄ°YMEKTEN GURUR DUYUYORUM”

Angel, Fenerbahçe formasını giydiği için gurur duyduğunu ifade ederek, “Takımımız gurur duyulacak bir takım. Ne olursa olsun bu takımda olmaktan ve bu formayı giymekten gurur duyuyorum. Bu takım her şeyi hak ediyor. Başarılı olmak için buradayız. Başarılı olacağımıza da inanıyorum” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZI ÇOK SEVÄ°YORUZ”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, kendilerine verdiği destek nedeniyle memnuniyet duyduğunu belirten Angel, “Başkanımızı ne zaman görsem mutlu oluyorum. Çok seviyoruz başkanımızı. Her zaman bize destek oluyor. Bu da bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com