Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Facebook taki Virüs Salgınına Dikkat Edin

28 Nisan 2014 - 441 kez okunmuş
Ana Sayfa » Teknoloji » Facebook taki Virüs Salgınına Dikkat Edin
Facebook taki Virüs Salgınına Dikkat Edin

Hiç haberiniz yokken bir anda yüzlerce arkadaşınızın profilinde istenmeyen şeyler paylaşabilirsiniz

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformu Facebook, her geçen gün biraz daha büyüyor. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, Facebook’a mobilden giriş oranlarının arttığını ve aylık 1 milyar aktif kullanıcı rakamının geride bırakıldığınu bildirmiştik. Bu tip bilgiler, haliyle kötü niyetli kullanıcıların da dikkatini çekiyor.

 

Dönem dönem Facebook’ta virüslü, başa bela olarak nitelendirebileceğimiz paylaşımlar göze çarpıyor. Nasıl çarpmasın ki, bir bakıyorsunuz tüm sayfa aynı paylaşımla dolup taşmış. Üstelik bu paylaşımlar yapılırken, paylaşımı yaptığı sanılan kullanıcının bundan haberi bile olmuyor.

 

Son günlerdeki salgınlara baktığımızda ise: “Facebook yakında kapanıyor, mutlaka bunu yapın”, “Survivor’daki sevişme görüntüleri” ve “Bu videoyu yapmak için çok uğraştım, lütfen izleyin” gibi örnekler görüyoruz. Aslında bunların hepsi kötü niyetli spam yazılımlar ve tıkladığınız gibi anında sizin profilinizde de yüzlerce kez paylaşılıyor. Bu sebeple bu tip paylaşımlara itibar etmemeniz ve tıklamamanız lazım.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com