Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Hakan Şükür’den sonra onu da sildiler!

09 Nisan 2014 - 369 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » Hakan Şükür’den sonra onu da sildiler!
Hakan Şükür’den sonra onu da sildiler!

Hakan Şükür’ün ismi Sancaktepe’deki bir stattan silinmiş ve tepkilere neden olmuştu. Hatta Hakan Şükür Twitter’dan “duvarda resmimiz olacağına alemde ismimiz olsun” diye de bir mesaj yazmıştı. Benzer bir olay AK Parti’den istifa eden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in başına geldi. İdris Naim Şahin’in adı Ordu’nun Ünye ilçesinde ki Belediyesi Otobüs Terminali’nden söküldü.

5 NİSAN AKŞAMI KALDIRILDI

30 Mart Yerel Mahalli Seçimlerinden sonra meclis kararıyla terminale verilen ‘İdris Naim Şahin’ ismi kaldırıldı. Şahin’in isminin 5 Nisan Cumartesi akşamı apar-topar ortadan kaldırıldığı belirtiliyor.

ÖNCEKİ HALİ

 

SONRAKİ HALİ

 

ÜNYE’YE HİZMET ETMİŞ KİŞİLERİN İSİMLERİ

Ünye Belediyesi, geçen yıl Eylül ayında yapılan meclis toplantısında Ünye’ye hizmet etmiş kişilerin isimlerinin ilçede yaşaması için karar almıştı. Meclis kararı üzerine eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı merhum Refaiddin Şahin’in adı Ünye Şehir Stadı’na, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Şükrü Yürür’ün adı limana ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in adı da Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri ile Ünye Belediyesi Otobüs Terminali’ne verilmişti.

 

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com