Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Hatay’da yolcu treni ile tanker çarpıştı

05 Mayıs 2014 - 717 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » Hatay’da yolcu treni ile tanker çarpıştı
Hatay’da yolcu treni ile tanker çarpıştı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, yolcu treninin hemzemin geçitte akaryakıt yüklü tankere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, ilçeye bağlı Yeşilköy mahallesinde bulunan ışık kontrollü hemzemin geçitte meydana geldi. Mersin’den Hatay’ın İskenderun ilçesine giden yolcu treni, hemzemin geçitte Irak’tan getirdiği ham petrolu Dörtyol’da dolum tesislerine götürmekte olan Ömer Üçgül (47) yönetimindeki 72 EP 396 plakalı tankere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tanker alev aldı, sürücüsü Ömer Üçgül olay yerinde hayatını kaybetti. Makinist Mehmet Doğan ve tren yolcularının arasında bulunduğu 15 kişi yaralandı.

Kazayı gören görgü tanıkları çarpmanın etkisi ile neye uğradıklarını şaşırdıklarını ve korku ile dışarı fırladıklarında korkunç manzara ile karşılaştıklarını söyledi. Bir görgü tanığı,“Bir patırdı duyduk, biz evden dışarıya kaçtık. Camlarımız kırıldı. Burada kazalar bitmiyor. Buraya bir bariyer kurulmuyor” dedi.

Olay yerine gelen tanker şoförleri ise sürücünün yolun acemisi olduğunu ve kaza yerine hızlı gelemeyeceklerini ifade etti. Kaza sonrası tankerin patlaması ile çevre adeta demir hurdalık yığınına döndü. Trenin ön kısmı kullanılamaz hale geldi. Raylar yerinden çıktı.TCDD ekipleri ve jandarma ekipleri kaza yerinde detaylı bir şekilde araştırma başlattı. Kaza sonrası patlamanın şiddeti ile dışarıya çıkan vatandaşlar da olay yerindeki manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

KPSS BAŞVURULARI BAŞLADI İŞTE SINAV ÜCRETLERİ

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com