Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

İzmir de Adalete Fener Yak

03 Mayıs 2014 - 441 kez okunmuş
Ana Sayfa » İl il Türkiye » İzmir de Adalete Fener Yak
İzmir de Adalete Fener Yak

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, şike davasının tekrar görülmesi için 1907 Fenerbahçe Derneğin tarafından başlatılan Adalete Fener Yak kampanyasına destek için Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden yargılanması talebiyle düzenlenen kampanyaya destek için yaklaşık 400 sarı lacivertli taraftar, başlatılan kampanya için imza attı. Şampiyonluğun da kutlandığı alanda Fenerbahçeli taraftarlar dilek feneri ve meşale yaktı, havai fişek attı.

İzmir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cem Çalışkan, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada İzmirlilerin kampanyaya ilgi gösterdiğini ifade ederek, gece yarısına kadar Cumhuriyet Meydanı’nda imza toplamaya devam edeceklerini belirtti.

Fenerbahçeli taraftarlar, Akhisar Belediyespor ile yarın oynayacağı maç öncesi Fenerbahçeli futbolcuların kaldığı otelin önüne gelerek takımlarına destek verdi. Tezahüratlar üzerine Moussa Sow ve Caner Erkin otelden çıkıp taraftarları selamladı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com