Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Karaman da Merkezi Ortak Sınavlar Sorunsuz Geçti

30 Nisan 2014 - 432 kez okunmuş
Ana Sayfa » İl il Türkiye » Karaman ili Haberleri » Karaman da Merkezi Ortak Sınavlar Sorunsuz Geçti
Karaman da Merkezi Ortak Sınavlar Sorunsuz Geçti

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Pazartesi ve Salı günü 8’inci sınıf öğrencileri için yapılan ortaöğretime geçiş sınavlarının sorunsuz bir şekilde geçtiğini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm yurt genelinde gerçekleştirilen ve Karaman’da 63 okulda, 317 sınav salonunda, yaklaşık 4 bin 291 öğrencinin girdiği ikinci dönem ortak sınavları, ikinci oturumun sona ermesiyle tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, sorunsuz bir sınav süreci yaşandığını söyledi. İki günde sınav yapılan okulları gezerek sınav uygulamasını yerinde inceleyen Sultanoğlu, “Öğrencilerle sınavla ilgili görüştüm. Öğretmenlerinin yaptığı yazılılarla, merkezi yazılıların zorluk derecelerinin hemen hemen aynı olduğunu ifade ettiler. Bu sınavlarla, öğrencilerimizin başarıları bir bütün olarak değerlendirilerek stressiz, rahat bir şekilde geleceğe daha iyi hazırlanma imkanı bulacaklar” diye konuştu.

Sultanoğlu, iki gün boyunca sabahın erken saatlerinden itibaren, sınavların sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için yoğun çaba sarf eden okul idarecileri ile öğretmenlere ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. – KARAMAN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com