Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Karaman Gevher Hatun Koleji nden Bahar Şenliği

03 Mayıs 2014 - 675 kez okunmuş
Ana Sayfa » İl il Türkiye » Karaman ili Haberleri » Karaman Gevher Hatun Koleji nden Bahar Şenliği
Karaman Gevher Hatun Koleji nden Bahar Şenliği

Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu, yıl sonu etkinlikleri kapsamında ?Bahar Şenliği’ düzenledi. Tüm okul velilerinin de katıldığı şenlikte öğrenciler yıl içinde derslerde yaptıkları çalışmaları açtıkları stantlarda sergiledi.
Küçük öğrencilerin şişme oyun parkında aileleri ile doyasıya eğlendiği şenlikte okul öğrencileri de yıl içindeki tüm çalışmalarını hem gösterek hem de anlatarak ziyaretçilerle paylaştı.
Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu Müdürü Ali Celal Öztan, eğitim öğretimde başarıyı yakalamanın, öğrenilenlerin pekiştirilmesinin en önemli adımlarından birinin bilginin görsel anlamda uygulanması, deneyle gözlemlenmesi olduğunu dile getirerek şenliğin bu anlamda bir amacı olduğunu söyledi.
Öztan “Geleceğimiz olan gençlerimizin yetiştirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda yaptığımız geleneksel bahar şenliği ile okul, öğrenci ve veli üçlüsünü bir araya getirdik. Eğitim sisteminin daha sağlıklı yürümesi açısından bu etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com