Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu’na saldıran Övet serbest bırakıldı

09 Nisan 2014 - 382 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » Kılıçdaroğlu’na saldıran Övet serbest bırakıldı
Kılıçdaroğlu’na saldıran Övet serbest bırakıldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Meclis’te yumrukla saldıran Orhan Övet, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak mahkeme, saldırgana denetimli serbestlik yasasını ihlalinden dolayı ev hapsi verdi.

ŞİKAYETÇİ OLACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na TBMM’de yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet geceyi Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde gözaltında geçirdi. Emniyet’teki sorgusunda saldırıyı neden gerçekleştirdiğini anlatan saldırgan, saldırı sonrası darp edildiği gerekçesiyle CHP’den şikayetçi oluyor.

Zanlı, sorgusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Başbakan ve hükümete aleyhine yaptığı açıklamaların ülke menfaatine ters düştüğünü düşündüğü için eylemi gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Saldırıdan 4 gün önce esrar kullandığını ifade eden zanlı, olay günü uyuşturucu kullanmadığını savundu.

“Eylem öncesinde herhangi bir alkol, uyuşturucu madde aldınız mı?” sorusuna zanlı, “Eylem gerçekleştirdiğim 08.04.2014 günü herhangi bir alkol, uyarıcı ve uyuşturucu madde almadım. En son 4 gün önce esrar kullandım ve daha önce de esrarla ilgili tedavi görmüştüm. Kullanmış olduğum esrarı 4 gün önce Ankara Yenidoğan Sakkalar güzergâhında herhangi bir ücret vermeden orada bulunan gençlerden durumumun sıkışık olduğunu söyledim ve onlar da bana yardımcı olmak adına bir kullanımlık (bir fişek) esrar verdiler” yanıtını verdi.

Olayın ardından aralarında milletvekillerin de olduğu CHP’lilerin kendisini darp ettiğini söyleyen Orhan Ö, bu kişiler hakkında şikayetçi olacağını kaydetti.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com