Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu’na saldıran şahsa linç girişimi İZLE

09 Nisan 2014 - 617 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Siyaset » Kılıçdaroğlu’na saldıran şahsa linç girişimi İZLE
Kılıçdaroğlu’na saldıran şahsa linç girişimi İZLE

YUMRUKLU SALDIRIDAN GÖRÜNTÜLER

Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruklu saldırı – İZLE

Saldırgan, Kılıçdaroğlu’na 2 yumruk attı. İlk yumrukta Kılıçdaroğlu’nun gözlüğü düştü.  Koruma polisleri bu şahsın üzerine atladı. Kılıçdaroğlu’nun korumaları saldırgana hemen müdahale ederken, saldırgan kişi korumalar ve partililer tarafından linç edilircesine dövüldüğü görüldü. Büyük bir arbede yaşandı.

Kılıçdaroğlu’na saldıran şahsa linç girişimi İZLE

Saldırganın isminin Orhan Öven olduğu bildirildi. Orhan Öven’in Erzurumlu  ve Alperen Ocakları üyesi olduğu belirtiliyor.

Koruma polisleri CHP liderini odasına çıkarttı. Bazı vekillerin de sinir krizi geçirdiği görüldü. Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Grup toplantısının iptal edilmediği duyuruldu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıdan kısa bir süre sonra iptal etmediği grup toplantısına kürsiye çıktı. Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında, saldırıyla ilgili olarak,  “CHP’ye yapılan ilk saldırı değil bu. Rahmetli İnönü’yü de taşlamışlardı. Bu ülkeye sağlıklı bir demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Baskılar şiddet bizi engelleyemez. Biz kimsenin önünde diz çökmemiş yedi düvele meydan okuyan bir gelenekten geliyoruz. Öyle birisi bize yumrut atacak geri adım atacağız. Herkesi sükunete davet ediyorum, demokrasi yolu engellerle doludur” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com