Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Mehmet Ali Şahin: Başbakan Köşk’e çıkarsa..

21 Nisan 2014 - 607 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » Mehmet Ali Şahin: Başbakan Köşk’e çıkarsa..
Mehmet Ali Şahin: Başbakan Köşk’e çıkarsa..

Mehmet Ali Şahin: Başbakan Köşk’e çıkarsa.. İZLE

Mehmet Ali Şahin’in açıklaması sonrasında gözler Başbakan Yardımcılarına çevrildi. Bakanlar Kurulu’nda 4 Başbakan yardımcısı bulunuyor. Bu isimler: Bülent Arınç, Ali Babacan, Beşir Atalay ve Emrullah İşler.

Erdoğan’ın Köşk’e çıkması halinde Başbakanlığa en yakın isim olarak AK Parti’nin üç kurucusundan biri olan Bülent Arınç’ın adı geçiyor. Bununla birlikte Mehmet Ali Şahin’in açıklamalarıyla ilk sinyal verildi.

“Başbakan’ın cumhurbaşkanı adayı olacağı sonucuna varırsak bu istişareler sonucunda Başbakan kim olacak, kongrede genel başkanlığa kim gelecektir. Bu görevlerle ilgili beklentim ve talebim yok.

Ancak Başbakanımız, cumhurbaşkanı adayı olursa ve seçilirse Başbakanlığı bırakacak. Bu durumda Başbakan yardımcısı arkadaşlardan birinin seçime ya da kongreye kadar Başbakanlık yapması mümkündür. Bu konunun da cumhurbaşkanlığı kadar önemli diye düşünüyorum. Sayın Arınç ‘’Başbakanımız cumhurbaşkanı adayı olursa seçileceğine inanıyorum. Gönlümden geçen de Gül’ün Başbakanlık görevine gelmesidir’’ demişti. Ben de hala aynı hissiyatta olduğumu söylemek isterim.”

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com