Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Ryan Giggs: Hayatımın En Gururlu Anını Yaşıyorum

25 Nisan 2014 - 501 kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor » Ryan Giggs: Hayatımın En Gururlu Anını Yaşıyorum
Ryan Giggs: Hayatımın En Gururlu Anını Yaşıyorum

Ä°ngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’da David Moyes’un ayrılmasının ardından geçici teknik direktör olarak takımın başına getirilen Ryan Giggs, hayatının en gururlu anını yaşadığını söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Giggs, takımının kendisine reddedilemeyecek bir teklif sunduğunu belirterek, “Ligin bitimine 4 hafta kala böyle bir görev teklifi sunuldu. ‘Evet’ demekte hiç tereddüt yaşamadım. Hayatımın en gururlu anı olduğunu söyleyebilirim. Bu kulüp 14 yaşından bu yana hayatımın en büyük parçasını oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

“MUTLU, GURURLU VE BÄ°RAZ GERGÄ°NÄ°M”

Giggs, Manchester United’ın ligde yarın sahasında Norwich City ile karşılaşacağı maçı sabırsızlıkla beklediğini kaydetti. 

Norwich City karşılaşması öncesi çok heyecanlı olduğunu ifade eden 40 yaşındaki teknik adam, “Mutluyum, gururluyum ve biraz da gerginim ama tıpkı oyunculuğumda olduğu gibi yarınki maç için sabırsızlanıyorum. Oyuncularıma onlara güvendiğimi, neler yapabileceklerini bildiğimi ve yarın bunu göstermelerini istediğimi söyledim” şeklinde konuştu.

“TARAFTARI YENÄ°DEN GÜLÜMSETMEK Ä°STÄ°YORUM”

Manchester United’daki futbolculuk döneminde 962 kez forma giyen ve 13 Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Giggs, taraftarın yüzünü yeniden güldürmek istediğini belirtti.

Old Trafford’da 3 lig maçı daha oynayacaklarını hatırlatan Galli teknik adam, “Sahamızda iyi bir performans sergileyemiyoruz. Goller, ikili mücadeleler, kalabalığı canlandıracak hareketler, onları birer Manchester United oyuncusu yapan tutkuyu sahada görmek istiyorum. Kalan maçlarda pozitif performansı geri getirme amacındayım. Taraftarı yeniden gülümsetmek istiyorum. Oyuncular da benim gibi heyecanlı” diye konuştu.

David Moyes’a kendisine ilk antrenörlük şansını verdiği için teşekkür eden Giggs, “Göreve geldiğinde beni yanına çağırarak teknik heyette yer almamı istediği anı asla unutmayacağım. Hala futbol oynadığım bir sırada antrenörlük yapma fırsatını vermesi beni mutlu etti. David’e bu yüzden teşekkür etmeliyim” değerlendirmesinde bulundu.

Premier Lig’de 34 maç sonunda 57 puan toplayabilen Manchester United, 7. sırada yer alıyor. Giggs yönetimindeki “Kırmızı Şeytanlar”, Norwich City, Sunderland ve Hull City’yi konuk ettikten sonra deplasmanda Southampton ile oynayacağı maçla sezonu noktalayacak.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com