Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Şamil Tayyar: Abdullah Gül partiye dönmemeli

09 Nisan 2014 - 526 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » Şamil Tayyar: Abdullah Gül partiye dönmemeli
Şamil Tayyar: Abdullah Gül partiye dönmemeli

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, partiye dönerse kimsenin itirazı olmaz, etse de anlamı olmaz. Ama Abdullah Gül’ün partiye dönmesini doğru bulmuyorum” dedi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Son Söz” programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Partili vekil Şamil Tayyar, “Abdullah Gül’ün yeniden Başbakan olmasını arzuluyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi.

Tayyar, “Açıklamalarda baktığımda; mesela Hüseyin Çelik’in bir açıklaması var; Başbakan olarak görmek istediğini söylüyor. Sayın Bülent Arınç’ın, Mehmet Ali Şahin’in, bir çok bakanın Sayın Gül’ü Başbakan olarak görmek istediklerine dair açıklamaları var. Kamuoyu bunları duyunca şunu düşünmüş olabilir; acaba Sayın Başbakan ile Sayın Cumhurbaşkanı bir araya geldiler, Başbakan’ın adaylığı konusunda karar verdiler, acaba Sayın Gül de dönecek mi? Bu tamamen bizim parti büyüklerimizin kişisel kanaatleri. Yani ortada verilmiş bir karar yok” açıklamalarında bulundu.

“Abdullah Gül dönmek isterse partide tek bir kişinin itirazının olmayacağını düşünüyorum” diyen Şamil Tayyar, “Gelir ve olur, bir problem de yaşanmaz. Biri itiraz etse de anlamı olmaz. Ancak Sayın Gül’ün Cumhurbaşkanlığı makamından sonra siyasetin içinde olmasını çok doğru bulmuyorum. Bana göre Sayın Gül dönmemeli. Gelince partiye zarar verir anlamında söylemiyorum. Tam tersine çok ciddi katkısı da olur. Fakat siyaset kurumuna zarar veririz” şeklinde konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com