Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Sanatçı Sümer Tilmaç Açıklaması

14 Nisan 2014 - 879 kez okunmuş
Ana Sayfa » Magazin » Sanatçı Sümer Tilmaç Açıklaması
Sanatçı Sümer Tilmaç Açıklaması

Tiyatro sanatçısı Sümer Tilmaç, “Akılsız siyaset adamı olur, tiyatrocu olmuyor” dedi.

Tiyatrocular Sümer Tilmaç, Sinan Benginer, Akasya Asıltürkmen, Ender Gülçiçek, Esin Gündoğdu ve Ahmet Çevik, Malatya’da hayranları ile sohbet toplantısına katıldılar.

Malatyapark AVM’de düzenlene sohbet etkinliğinde konuşan Sanatçı Sümer Tilmaç, “Akılsız tiyatrocu olmaz, akılsız oyuncu olmaz. Akılsız siyaset adamı olur da, tiyatrocu olmuyor” dedi.

Sanatçıların neden sürekli boşandıkları ve evliliklerini sürdüremedikleri ile ilgili bir soruya yanıt veren Sümer Tilmaç, “Ben iki kere yaptım o işi. Bir daha yemin ediyorum yapmayacağım, tövbe ettim. Hanımlar çok zeki ve çok akıllı. Bizim onlar kadar aklımız olmadığı için bizi peynir ekmek gibi yiyorlar. Yediler, bitirdiler yani. Sonra da böyle gittiğimiz yerde tabii birden bire sizin gibi güzel insanlar görünce evdekilerin şeyi kalmıyor, yani öyle” şeklinde cevap verdi.

Tilmaç, “Herkes boşanıyor, hakim de boşanıyor, avukat da, doktor da, bunların hepsi de boşanıyorlar. Bizim işimizde biraz ön planda olmaktan, dedikoduya müsait işler yaptığımızdan kaynaklı. Ama ben bu kadar zamandır bu işi yapıyorum, benimle ilgili çok dedikodu olduğunu da tahmin etmiyorum” ifadelerini kaydetti. – MALATYA

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com