Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Tenis: Mersincup 3 Challenger Turnuvası

10 Nisan 2014 - 617 kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor » Tenis: Mersincup 3 Challenger Turnuvası
Tenis: Mersincup 3 Challenger Turnuvası

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü’nce organize edilen Mersincup 3 Challenger Tenis Turnuvası’na ana tablo maçlarıyla devam edildi.

Mersin Olimpik Tenis Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın dördüncü gününde tek erkeklerde Cem İlkel, İspanyol rakibi Pere Riba’ya yenildi.

Günün diğer tekli maçlarında ise Slovakya’dan Norbert Gombos, Alman rakibi Michael Berrer’i, Alman Julian Reister, Avusturyalı Michael Linzer’i,  İtalyan Matteo Viola, Moldovyalı Radu Albot’u, Bosna Hersekli Damir Dzumhur, Belaruslu Egor Gerasimov’u, İtalyan Thomas Fabbiano, Hırvat Kristijan Mesaros’u, İtalyan Simone Bolelli, Romanyalı Adrian Ungur’u, Slovenyalı Aljaz Bedene, Fransız Jonathan Eysseric’i yendi.

Çift erkekler maçları

Çift erkeklerde ise Türk sporcular Cem İlkel ve Marsel İlhan, Hollandalı Stephan Fransen ve Wesley Koolhof’a, Anıl Yüksel ve Efe Yurtacan da Belaruslu Sergey Betov ve Alexander Bury’e mağlup oldu.  

Diğer maçlarda da İtalyan Thomas Fabbiano ve Matteo Viola, İtalyan Claudio Fortuna ve Litvanyalı Laurynas Grigelis’i, Moldovyalı Radu Albot ve Çek Jaroslav Pospisil, Çin Cumhuriyeti’nden Hsin-Han Lee ve Yeni Zelanda’dan Artem Sitak’ı yendi. 

Turnuvada, ana tablo maçlarına yarın devam edilecek. – Mersin

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com