Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Uğur Dündar Köşk için Şener’i önerdi İZLE

13 Mayıs 2014 - 483 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Gündem » Uğur Dündar Köşk için Şener’i önerdi İZLE
Uğur Dündar Köşk için Şener’i önerdi İZLE

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Uğur Dündar, muhalefetin ortak bir aday çıkarması gerektiğine değinirken aday olarak Abdullatif Şener’i önerdi.

Uğur Dündar Köşk için Şener’i önerdi

Dündar, Cumhurbaşkanlığı süreciyle ilgili muhalefet ortak bir aday çıkarırsa Başbakan’ın Başkanlık hayalinin suya düşeceğini belirtirken, muhalefetin ortak bir aday çıkarmasının da zor olacağını söyledi.

Dündar; ”Bu milleti kucaklayacak, muhafazakar, dini vecibelerini yerine getiren ama bunun şovunu yapmayan, dini istismar etmekten son derece uzak bir yaşam biçimi sürdüren… Böyle isimler var.

Aday gösterilir mi gösterilmez mi bilmiyorum ama örneğin Abdüllatif Şener. Sayın Şener’in siz hiçbir zaman din sömürüsü yaptığını gördünüz mü? Halbuki muhafazakar, mütedeyyin bir vatandaşımızdır. Dini vecibelerini eksiksiz yerine getirir.” diye konuştu.

Muhalefetin ortak bir aday üzerinde anlaşmasıyla ‘Erdoğan’ın başkanlık hayalinin gerçekleşmeyeceğini’ belirten Dündar, Abdullatif Şener’in yolsuzluğa karşı çıktığı için Ak Parti ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com