Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Ünal Aysal: Mali Açıdan Sıkıntılı Günler Geride Kaldı

13 Nisan 2014 - 563 kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor » Ünal Aysal: Mali Açıdan Sıkıntılı Günler Geride Kaldı
Ünal Aysal: Mali Açıdan Sıkıntılı Günler Geride Kaldı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kulübün mali açıdan sıkıntılı günlerinin bittiğini söyledi.

Lütfi Kırdar Konge Merkezi’nde Galatasaray Kulubü’nün mali genel kurulu’nda üyelere hitap eden Başkan Ünal Aysal, mali açıdan sıkınıtılı günlerin bittiğini ifade ederek, “Olağan dışı gündemlerle buraya geldik. Olağanüstü dönemden geçiyoruz. Mali açıdan sınırlı günler geride kalmıştır. Günü kurturma dönemi geride kaldı. Artık Galatasaray’ın geleceğine ve başarılarına odaklanacağız. Yarınları inşa etmek için uzun vadeli planlarla girdiğimizi söyleyebilirim. 3 yıllık sportif ve mali bilançomuz ortadadır. Tarihimizde futbolda iki defa Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmayı başardık. Iki yıllık süre içinde 83 kupa ve 1000’in üzerinde madalya aldık. Kulübümüzün 2013 bütçesi ciddi bir gelir fazlası üreterek kapanmıştır.” diye konuştu.

Bazı Galatasaraylıların yapmış oldukları ‘Battık, bittik’ şeklindeki söylemlere katılmadığını ifade eden Başkan Aysal, “Bugün bazı arkadaşlarımızın battık, bittik açıklamasını hiç tasvip etmiyorum. Ilk günden itibaren çizdiğimiz plan ve stratejilerden sapmamaya özen gösterdik. Üç yıllık kriz yönetimi sayılacak plan ve projelerimizden en ufak taviz vermedik. Bu borçları biz yapmadık. 10 yılı aşkın bir süre içinde biriken bu borçları, gemiyi karaya oturtmadan yönetmek ve azaltmak üzere devraldık.” dedi.

Galatasaray’ın bir misyon kulübü olduğunu kaydeden Ünal Aysal, “bir arkadaşım “çivi bile çakmadınız” diye demeç vermiş. Ben marangozluk için değil, itfaiyecilik için bu göreve geldiğimi sanıyordum. Herhalde yanılmışım…” diye konuştu.Başkan Ünal Aysal, kamuoyunda bahsedildiği gibi bir batık kulüp olmadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Bahsedildiği gibi tek batık kulüp biz değiliz. Borçları kapatmak için hiçbir zaman gayri menkul satışı yapmadık. Borçlarımızın yeniden yapılandırılması ve 5 yıllık bir vadeye yayılması projesi de sonuçlanmak üzeredir.”

Başkan, futbol takımının transfer politikası olarak da “Biz geleceğe yönelik transfer politakası izledik. Gençlere yatırım yaptık. En genç yaş kadroya sahibiz. Alt yapıya daha çok yatırım yapacağız.” diye konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com