Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Ünlülerin Sünnetçisi Kemal Özkan Son Yolculuğuna Uğurlandı

09 Nisan 2014 - 561 kez okunmuş
Ana Sayfa » İl il Türkiye » Karaman ili Haberleri » Ünlülerin Sünnetçisi Kemal Özkan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Ünlülerin Sünnetçisi Kemal Özkan Son Yolculuğuna Uğurlandı

‘Ünlülerin sünnetçisi’ olarak bilinen Kemal Özkan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Özkan’ın tabutunun üzerine Galatasaray bayrağı konuldu.

Türkiye’nin en ünlü sünnetçisi Kemal Özkan (80) için Levent Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene eşi Nuran Özkan, oğulları Murat ve Levent Özkan, Halit Kıvanç, Haluk Ulusoy, yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze töreninde Özkan’ın tabutunun üzerine Galatasaray bayrağı konuldu. Törende ayakta durmakta güçlük çeken Özkan’ın eşi Nuran Özkan, “Kaybımız çok büyük. Ne desem az gelir. Yardımseverdi. Her yere giderdi” dedi.

Özkan, ‘ünlülerin sünnetçisi’ olarak bilinen eşinin Mustafa Sandal, Ali Sunal ve Kenan Doğulu’nun da aralarında bulunduğu pek çok ünlü ismin sünnetini yaptığını söyledi.

Kemal Özkan’ın yakın dostu Halit Kıvanç ise, “Benim çok yakın, çok eski arkadaşımdı. Bizim insanımızın bir kutsal olayının en yakın yardımcısıydı. Hayatı küçük çocukları da mutlu etmekle geçti. Bir yerde bir yardım bekleyen birisi olduğunu duydu mu koşardı. Canı acıyan çocuğu güldürmeyi bilen bir ustaydı, aynı zamanda bir dini vecibe yerine getiriliyordu. Her yönden örnek bir arkadaşımdı. Eksik kaldığımı hissediyorum” dedi.

Özkan’ın Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Kıvanç, “Sporu kavgayla değil, gülerek, dostlukla beraber götüren bir arkadaşımızdı. Başımız sağ olsun” diye konuştu.

Özkan’ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Zincirli Mezarlığı’na götürüldü. – İSTANBUL

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com