Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Yağmur Atacan uğradığı silahlı saldırıyı anlattı

09 Nisan 2014 - 480 kez okunmuş
Ana Sayfa » Magazin » Yağmur Atacan uğradığı silahlı saldırıyı anlattı
Yağmur Atacan uğradığı silahlı saldırıyı anlattı

Dizi film oyuncusu Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan, saat 17.30 sıralarında Etiler Ülgen sokakta bulunan iş yerinden dışarı çıktı. Atacan park halinde olan aracına bineceği sırada, motosikletli bir kişi tarafından ateş açıldı. Silahlı saldırıda mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıktı. Atacan olayı yara almadan atlatırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Saldırının ardından Asayiş Şubesi ekipleri olay yerine geldi. Polis çevrede ayrıntılı şekilde araştırma yaptı.

 

Yağmur Atacan’a silahlı saldırı İZLE

Atacan da daha sonra ifade vermek üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne gitti. Yaklaşık 4,5 saat süren ifadesine Hürriyet’ten Çetin Aydın ulaştı.

“İşyerimden çıktım, aracıma bindim. Bu sırada motorsikletli, başında kask bulunan bir kişinin bana doğru silahını doğrulttuğunu gördüm. Yan koltuğa doğru eğildim. Bu anda silah sesiyle birlikte aracın camı patladı. Doğrulduğumda saldırganın kaçtığını gördüm. Yüzünü göremedim. İşlerimiz nedeniyle sorun yaşadığımız insanlar oluyor. Bunlardan herhangi biri olabilir. Saldırıyı şu yapmıştır diyemem.”


Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com