Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Demokratik Sol Parti İl Başkanlarından Açıklama Açıklaması

27 Nisan 2014 - 548 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Siyaset » Demokratik Sol Parti İl Başkanlarından Açıklama Açıklaması
Demokratik Sol Parti İl Başkanlarından Açıklama Açıklaması

DSP İl Başkanları, Genel Başkan Masum Türker başkanlığında Genel Merkez’de yaptıkları toplantının ardından bir bildiri yayınladı.

İl Başkanları yayınladıkları bildiride, “Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonrasında gerçekleşecek olan genel seçimlere partimiz, bütün örgüt kadrolarıyla birlik ve beraberlik içerisinde girecek, yüklendiği tarihsel misyonu layıkıyla yine iktidara taşıyacaktır” denildi.

DSP İl Başkanları tarafından hazırlanan ve DSP Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay tarafından okunan bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Biz, Genel Başkanımız Dr. Masum Türker başkanlığında toplanan Demokratik Sol Parti İl Başkanları olarak, ülkemizin yaşadığı toplumsal ve siyasal sorunların çözümünde, partimiz DSP’nin yaşamsal önem taşıdığına inanmaktayız.

Partimizin kurucusu ve kuramcısı Başbakan’ımız Sayın Bülent Ecevit’in “Demokratik Sol” ilkelerle kurumsallaştırdığı DSP, Türkiye’nin birliğinin ve geleceğinin güvencesidir.

Bu bağlamda, bütün zorluklara ve imkansızlıklara rağmen katıldığımız 30 Mart 2014 yerel seçim sonuçlarının, örgütlerimizin üstün gayreti ve inancıyla lehimize çevrileceği yeni bir döneme giriyoruz.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve sonrasında gerçekleşecek olan genel seçimlere partimiz, bütün örgüt kadrolarıyla birlik ve beraberlik içerisinde girecek, yüklendiği tarihsel misyonu layıkıyla yine iktidara taşıyacaktır.

Unutulmamalıdır ki Demokratik Sol Parti, 12 Eylül 1980 darbesinden sonra kurulmuş en eski sol partidir ve kökleri Kuva-yi Milliye ruhuna dayanmaktadır.

12 Eylül 1980’den sonra defalarca iktidar deneyimi yaşamış olan partimizin, aleyhimizde işletilen kara propagandalara rağmen dimdik ayakta olduğunu, örgütleri ve kurmay kadroları olarak Genel Başkanımız Dr. Masum Türker ile birlikte mücadelesini aralıksız sürdürerek, yeniden iktidara geleceğini buradan bir kez daha ilan ediyoruz”. – ANKARA

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com