Dolar : Alış : 32.1650 / Satış : 32.2229
Euro : Alış : 34.8285 / Satış : 34.8912
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Açıklaması

27 Nisan 2014 - 799 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Siyaset » Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Açıklaması
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Açıklaması

KAYSERİ (İHA) ? Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İnlerine gireceğiz inlerine. Akşamdan sabaha olmuyor ama olacak. Sabırla yavaş yavaş, ülkem için ulusal güvenliği tehdit eden kim olursa olsun babamız dahi olsa acımayız. Kimse yolsuzluk noktasında ne olursa olsun affetmeyiz” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de katıldığı toplu açılış töreninde, MHP lideri Bahçeli’yi eleştirerek, “Bahçeli hala konuşuyor. Sen ne konuşuyorsun. Bu ülkede millet sana gel hükümet ol dedi. Koalisyon hükümetine geldin 3.5 yıl sonra kaçtın. Kalsaydın ya. Bunlar Sakarya depreminin altında kaldılar. O deprem bölgelerini öyle bıraktılar. Biz geldik oraları inşa ettik. Bingöl depremi yaşadık bir yılda Bingöl’ü yeniden inşa ettik. Van depremi yaşadık bir yılda Van’ı inşa ettik. İş bilenin kılıç kuşananın. Sevsinler sizin gibi milliyetçiliği. Bunlar samimi değil, dürüst değil, biz izimizi Moğolistan’da Orta Asya’da görürsünüz. Nereye ecdadımız gittiyse biz de oraya gittik. Biz hiçbir zaman geçmişini inkar edenlerden olmadık” dedi.

Başbakan Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, şunları söyledi:

“SSK’yı batırdın, hastanelerde ne çileler çekti benim milletim. Sen çırak bile olamazsın. Sadece bağırsın çağırsın. Bahçeli de öyle öteki de öyle. Al birini vur ötekine. Pensilvanya’da onların bir kılavuzu var. Eğer samimiysen, dürüstsen, suçlu değilsen, ülkeni seviyorsan. Pensilvanya’da inzivaya çekilmiş. Kayseri, Konya, Bursa gibi inzivaya çekilecek başka güzel yer var mı? Pensilvanya bir inziva yeri olabilir mi ya?

Bu oyunu iyi birbirinden ayırmalıyız. Bir Müslüman, Müslüman kardeşini arkadan hançerlemez, Müslüman olmayanı da dinleyemez, onu gözetlemez. Bizim dinimizde böyle bir şey yok. Böyle Hocaefendi mi olur. Sen başbakanı nasıl dinlersin, bakanların aralarındaki konuşmayı nasıl dinlersin. İnlerine gireceğiz inlerine. Akşamdan sabaha olmuyor ama olacak. Sabırla yavaş yavaş, ülkem için ulusal güvenliği tehdit eden kim olursa olsun babamız dahi olsa acımayız. Kimse yolsuzluk noktasında ne olursa olsun affetmeyiz. Belgesi nerede diyenlere, bu dinlemeler belge değil mi? Bu soruları soranlar paralel yapıyı gizlemeye çalışanların ta kendileridir. ya kendileri paralel, ya da paralel yapıdan medet umdukları için dayanışmaları olduğu için muhafaza etmeye çalışanlar var. Gidin aynaya bakın. CHP kendi içinde birbirine düştü. Niye bunlarla dayanışmaya girdik diye. Aynı şey MHP için de oldu. Netice bu vatanı sevenlerin alınan gücün bu millet için kullanılmasında yatıyor.” – KAYSERİ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com