Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Ağrı da Seçimlerin İptal Edilmesi

13 Nisan 2014 - 646 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Siyaset » Ağrı da Seçimlerin İptal Edilmesi
Ağrı da Seçimlerin İptal Edilmesi

AK Parti Ağrı İl Koordinatörü ve 23. dönem Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın, Ağrı Belediye Başkan adayları Hasan Arslan’ın adaylıktan, il teşkilatının ise görevden alındığı yönünde dedikodular üretildiğini belirterek, bunlara itibar edilmemesini istedi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Ağrı’da 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin iptal edildiğini hatırlattı. Ağrı’da bazı çevrelerin, AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Hasan Arslan’ın adaylıktan, AK Parti Ağrı İl Teşkilatı’nın da görevden alındığı yönünde yalan haber ve dedikodu ürettiğini belirten Aydın, şunları kaydetti:

“Bu haberlerin doğru olmadığını, belediye başkan adayımızı adaylıktan ve il teşkilatımızı da görevden almadığımız gibi daha fazla gayret ve aşkla yola devam edeceğimizi buradan duyurmak istiyorum. 1 Haziran’da seçimlerimiz barış, huzur ve kardeşlik iklimi içinde yapılacak, hiçbir olumsuzluğa meydan verilmeyecektir. Seçimler dahil, hiçbir şeyin insandan ve insanımızın sağlık ve huzurundan daha önemli olmadığının bilinciyle, seçimlerin huzur ve kardeşlik içinde geçmesini Allah’tan dilerken, neticenin hem Ağrı hem de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” – Erzurum

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com