Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Gül den Kılıç ın Sözlerine İlk Yorum

26 Nisan 2014 - 437 kez okunmuş
Ana Sayfa » Güncel Haberler » Siyaset » Gül den Kılıç ın Sözlerine İlk Yorum
Gül den Kılıç ın Sözlerine İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazetecilerin Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın yaptığı açıklamaları değerlendirdi

Gül, “Tabi devletin kurumları arasında bu tip mesajların, bu tip ortamın çıkması üzücü, üzüldüm doğrusu, Düşünceler ifade edilebilir konuşulabilir ama farklı üslup içerisinde olursa şüphesizki alınması daha kolay oluyor. “dedi.

Gül, AYM törenindeki ‘gülümseme’ sorularına ise “Hayret ediyorum doğrusu saptırıp istismar edilmesini doğru bulmuyorum” şeklinde konuştu.

Gül, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin, “‘Konuşmanın zamanı’ dedik, konuşuyoruz önümüzdeki günlerde neteleşecek. İkimizde ilgili konuyu konuşuyoruz, kimse Türkiye’yi risk biçmesin” dedi.

CUMHURBAŞKANI GÜL GAZETECİLERLE ‘SELFİE’ ÇEKTİRDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkmenistan’da kendisini takip eden gazetecilerle son günlerin modası olan ‘Selfie’ fotoğrafı çektirdi.

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov’un davetlisi olarak, Aşkabat’ta düzenlenecek Atçılık Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Türkmenistan’a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisini takip eden gazetecilerle ‘Selfie’ fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Gül Aşkabat’ta konakladığı Oğuzkent Otel’de gazetecilerin ricasını kırmayarak gazetecilerle birlikte son günlerin modası olan ve kendi fotoğrafını çekme anlamına gelen ‘Selfie’ fotoğrafı çektirdi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com