Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Osmancık ta Yağmur Duası

27 Nisan 2014 - 716 kez okunmuş
Ana Sayfa » Dünya » Ekonomi » Osmancık ta Yağmur Duası
Osmancık ta Yağmur Duası

Osmancık’ bağlı Kargı Köyünde havaların kurak gitmesi sebebiyle her yıl düzenlenen yağmur duası bu yılda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. 
Pazar günü gerçekleştirilen yağmur duasına Çorum, Osmancık ve çevre ilçelerden yaklaşık 7 bin kişi katıldı. 
Kargı Köyü Muhtarı Salih Kurudal’ın seçilmesinden sonra düzenlediği ilk organizasyon olan yağmur duasına, Çorum Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Kargı Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Ak ve Yönetim Kurulu, Özel Ä°dare Müdürü Erdoğan Elmas, Ä°l Genel Meclis Üyeleri Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Cebeci, Özhan Arslan, Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Haşim Ahlatçı, çevre köy muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.
Köy Muhtarı Kurudal yaptığı açıklamada: “Köyümüzde her yıl gerçekleştirilen yağmur duasını bu yıl geniş bir katılımla düzenledik. Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı organizasyon köy tarihimizin en kalabalık yağmur duası oldu. 
Gerçekleştirdiğimiz bu yağmur duası aynı zamanda Eylül ayında ilkini gerçekleştirmeyi düşündüğümüz ve geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz Üzüm Festivali öncesi bizlere ön çalışma oldu. 
Köy meydanında yaptığımız yağmur duasına davetimizi kırmayarak Çorum, Osmancık, çevre ilçeler ve civar köylerden katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com