Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

KARAMAN

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 61 Kategoride 1416 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Dübör Ag, Her Mutfağa Girip Kadınların İşini Kolaylaştıracak

13 Nisan 2014 - 694 kez okunmuş
Ana Sayfa » Dünya » Ekonomi » Dübör Ag, Her Mutfağa Girip Kadınların İşini Kolaylaştıracak
Dübör Ag, Her Mutfağa Girip Kadınların İşini Kolaylaştıracak

Avrupa’nın lider tava yağı ve ekipmanları üreticisi Dübör AG, yerli ve yabancı sektör lideri markaların yepyeni ürünlerini sergilediği ekmek, pasta ve makine üreticileri IBATECH 2014 Fuarı’na çıkarma yaptı. 10-13 Nisan tarihlerinde CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar kapsamında Dübör AG, yüzde 100 bitkisel olarak üretilen ürünleriyle Türkiye’de her mutfağa girip kadınların işlerini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Avrupa’nın lider tava yağı ve ekipmanları üreticisi Dübör AG, bu yıl 7’nci kez düzenlenen ekmek, pasta makineleri, dondurma, çikolata ve teknolojileri IBATECH 2014 Fuarı’na çıkarma yaptı. Sektör liderlerini tek bir çatı altında toplayarak, profesyonel ziyaretçi kitlesi ile buluşturan fuar kapsamında Dübör AG; kadınların mutfaktaki işlerini kolaylaştıracak, yüzde 100 bitkisel tava yağını ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Fuar boyunca CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi 1’inci salonda ziyaretçileriyle buluşacak olan Dübör AG Türkiye Distribütörü Calypso Gıda ile Türkiye’yi bir üs gibi kullanarak Orta Doğu ülkelerine açılmak istediklerini söyleyen İsviçre merkezli Dübör AG şirketinin Genel Müdürü Holger Groneweg, “50 yılı aşkın süredir Avrupa’nın tava yağı üretiminde lider konumdayız. Türkiye’de elde ettiğimiz başarılar bize cesaret verdi ve burayı bir üs gibi kullanıp Orta Doğu ülkelerine buradan açılmak istiyoruz. Bu bölgede hedeflediğimiz satış rakamlarına ulaştığımızda da Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Endüstriyel kullanımın dışında spray tipi tava yağları ile de ev kadınlarına hitap etmeyi hedeflediklerini söyleyen Calypso Gıda Genel Müdürü Orhan Baltacı ise, “Spray tava yağı; kadınların kek, tost, pasta gibi hamur işlerini pişirirken yapışma derdini ortadan kaldıran bir ürün. Yüzde 100 bitkisel olduğu için bütün kadınlar gönül rahatlığı ile kullanabilecek” diye konuştu. – İSTANBUL

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZARLARI

Tüm Yazarlar
karadaghaber.com